Installs

Ljudsystem av högsta klass

Installationer av ljudsystem för konsertsalar, teatrar, kyrkor, aulor, gym, restauranger, konferenscenter…

Vi jobbar främst med L-Acoustics som leverantör av högtalarsystem, då de är världsledande inom den professionella ljudindustrin.

Ni har kanske inte hört talas om L-Acoustics, men det är nästan säkert att ni har hört dessa professionella ljudsystem i drift världen över.
Varsomhelst där det krävs premiumljud återfinner ni ljudsystem från L-Acoustics.
Det kan vara ert favoritband på turné, någon musikfestival, på Broadways hetaste musikal, på OS-invigningen eller som ljudsystem på någon idrottsarena världen över.
Kyrkor, kryssningsfartyg och utbildningsinstitutioner är också välbekanta platser för L-Acoustics.

Som partners för L-Acoustics har vi utbildats och tränats i hur man designar och implementerar L-Acoustics-system efter deras krävande standarder, detta för att säkerställa global konsekvens i design, implementering, kvalitet och service av högsta nivå till slutanvändare och publik.

Vi erbjuder bland annat system-design med L-Acoustics 3D - simuleringsprogramvara SoundVision, där man tydligt ser resultatet.
Då vi har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att använda L-Acoustics produkter från våra konsert och event jobb och dessutom innehar de flesta modellerna så kan vi erbjuda live-demo på plats i den tänkta lokalen för att ni som kund verkligen får uppleva hur det blir innan man bestämmer sig för att investera i ett nytt system.

Självklart kan vi erbjuda kompletta system med allt från mikrofoner till mixerbord, styrsystem, bild, ljus, AV-teknik etc.
Vi jobbar enbart med välkända högkvalitativa märken.

Välkommen att höra av er till oss med ert projekt.